zaterdag 6 november 2010

Winterfair in Haren.

Kan weer niet op m'n web-log komen ; ook niet op die van Kyara ... Dan hier maar even een blogje plaatsen .
Gister met Kyara ( http://kyaraskrabbels.web-log.nl )een gezellig uitstapje naar Haren . Naar de Gorechtkerk / Gorechthuis om de winterfair te bezoeken . Een leuke bijkomstigheid was dat "Baboffel" ( http://www.baboffel.nl ) op de looproute lag ;-) Kan ik nog even 3 mooie Sint Maarten kaarten op de kop tikken . Op de fair was van alles te zien , het leukste vond ik "Vrouwen van klei" ( http://www.vrouwenvanklei.nl ) , "Smuk &Chic"( http://www.smukenchic.nl ) , patchwork en quilten van Henny Huijgen ( heeft geen web-site... ) en natuurlijk "Hobby kelder Jasmijntje" ! ( http://www.hobbykelder-jasmijntje.nl )Kyara ging met een volle tas met prijzen van de verloting de bus weer in... Fijn weekeinde allemaal , groetjes van Ingrid.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Ingrid,

  Altijd leuk om te zien zoiets, wel blijft er altijd van alles aan je vingers plakken!! Of is dat bij jou niet zo?

  Leuk dat je dochter al een eigen blog heeft!

  Ik ga morgen naar de stoffenmarkt,ik hoop wel dat het droog is. Het is gewoon buiten, en dan is het met regenweer toch meteen een stuk minder leuk!

  Fijn weekend, groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als erg gezellig Ingrid, leuke dingen heb je de laatste tijd weer gemaakt. Ben nu aan het bijlezen, ik heb een tijdje nauwelijks tijd gehad om iedereen te bezoeken. Fijne week, groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Ingrid,

  ook ik heb even bijgelezen, maar zoals altijd hier wordt veel gemaakt. Leuk hoor.....
  Groetjes en nog een fijne dag, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen